Spring til indhold

Bygherrerådgivning

Teknisk bygherre rådgivning der bringer dig i mål

Bygherrerådgivning

Som bygherrerådgiver er vi i tæt samarbejde med dig som bygherre. Vi giver professionel byggeteknisk rådgivning, så du kan stille de rigtige krav til bygningen såvel som dine samarbejdspartnere. Vi står klar på side linjen og herfra hjælper vi dig til at træffe de rigtige beslutninger.

”Bygherren skal sammen med bygherrerådgiveren tage stilling til, hvilke rammer og krav, der skal indbygges i aftaler og kontrakter med projekterende, leverandører og entreprenører”

Uanset om dine overvejelser i forhold til tekniske bygherre rådgivning drejer sig om indeklima, materialevalg eller komplicerede konstruktionsløsninger, stiller vi med det stærkeste hold og sikrer at kompetencerne, kommer i spil på den rigtige. Vi sikrer at fundamentet placeres og dimensioneres, så det holder. Vi sikrer et godt indeklima, hvor bygningen kan trække vejret og din miljøpåvirkning reduceres. Vi sikrer at dine valg af materialer fungerer i forhold til situationen.

Vi anerkender, at der ikke er to byggeprojekter som er ens. Derfor er hvert projekt unikt og du får teknisk bygherre rådgivning, som er professionel og nærværende. Torp Development vurderer altid den konkrete situation op imod det ønskede resultat. Herfra sætter vi vores kompetencer og erfaring i spil, således at du via kompetent strategisk og teknisk bygherre rådgivning kommer helt i mål.

Kontakt os

Er du interesseret eller blot har et spørgsmål, så kontakt os endelig. Vi ser frem til at høre fra dig.