Spring til indhold

Projekter

Se et udpluk af vores projekter 

Brandstationen

En ny brandstation på i alt 2.800 kvadratmeter blev færdig og taget i brug i 2022. Der er gode personalefaciliteter, store garager, vaskehal og værksted - blot for at nævne nogle af de ting, som brandkorpset benytter sig af.
Brandstationen er en teknisk kompleks bygning, med mange simultane funktioner lige fra hvileafsnit til garageanlæg. Torp Development var bygherrerådgiver på projektet, og arbejdede tæt sammen med de tekniske rådgivere, totalentreprenøren og naturligvis bygherre som er NCD.

Ny skole i Nuuk

Som en del af den nye kommuneplan skal der etableres en ny skole centralt i Nuuk som erstatning for de saneringsmodne ASK og USK. Det bliver en ny og moderne skole med plads til 1.200 elever samt en fritidsordning til 400 børn. Derudover kommer der en daginstitution, hvor godt 120 børn kan blive passet. Skolebyggeriet er godt igang og forventes at kunne tages i brug i 2023. Torp Development ApS bistår Nuuk City Development A/S med udførslen af byggeriet i form af bygherrerådgivning, bygherretilsyn og IKT koordinering.

Mitsimmavik

Mitsimmavik er et projekt som indeholder 167 boliger fordelt på forskellige boligtyper. Projektet er under udarbejdelse og det forventes, at det første arbejde i forbindelse med byggemodningen påbegyndes i foråret 2021. Boligbebyggelsen i Mitsimmavik er et familievenligt område, hvor det er rart at bo, og med særligt fokus på fælleskab. Der etableres forskellige mødesteder for beboerne, i form af legepladser og i områdets rekreative arealer – ikke mindst også naturen der omgiver området. Det skal være naturligt, at kunne mødes på vejen, i fjeldet, i dalen og ved vandet, og det skal være nemt tilgængeligt. Boligerne og typologierne varierer, for at skabe en variation i skala og udtryk i området, og for at give et større udbud af forskellige boligtyper.

Kontakt os

Er du interesseret eller blot har et spørgsmål, så kontakt os endelig. Vi ser frem til at høre fra dig.