Spring til indhold

Ledige stillinger

Er du den helt rette vi søger?

Projektleder

Hos Torp development går det i øjeblikket rigtig stærkt og vi har brug for en ekstra projektleder med skarpe øjne indenfor de tekniske fag eller en konstruktør med byggepladserfaring.

Torp Development er en lille organisation og vi vægter derfor højt at du kan arbejde selvstændigt og har en stærk faglighed indenfor dit fag. Har du erfaring med praktisk byggeledelse vil det helt klart også være en fordel.

I øjeblikket er vi tilknyttet som bygherrerådgiver og tilsyn på byggeriet af den nye skole i Nuuk på 17000 m2 samt på flere boligbyggerier. Udover dette beskæftiger vi os med taksering af bygningsskader.

Vi kan tilbyde dig en spændende og alsidig arbejdsdag i en flad organisation, hvor der er mulighed for personlig og faglig udvikling.

Hvis det kunne have din interesse, er du velkommen til at give vores kollega Thomas et kald på +299 539871 eller kontakte ham på e-mail: THBL@development.gl

Send din ansøgning

Er du interesseret i en af vores ledige stillinger, eller kunne du tænke dig at sende en uopfordret ansøgning? Så tag endelig kontakt til os.