Spring til indhold

Sådan arbejder vi

Sådan arbejder vi

Som bygherrerådgiver er vi din forlængede arm gennem hele dit renoverings- og/eller byggeprojekt. Vi varetager dine interesser hele fra afdækningen af de indledende behov til det færdige projekt står klar. Vi sikrer, at byggeprojektet bliver gennemtænkt for derigennem at undgå forkerte beslutninger eller lappeløsninger undervejs.

Torp Development er en lille og kompetent rådgiver, der med base i Grønland og Danmark yder uvildig rådgivning til bygherre inden for en række bygningstekniske områder. Vi bruger vores faglighed og trækker eksterne kompetencer ind, når det er nødvendigt.

Som uvildig bygherrerådgiver arbejder vi målrettet for at dit byggeprojekt leveres som det er aftalt. Til rette tid, i den rette kvalitet og med den udformning, som passer til projektet. Vi udfordrer gerne, men kun inden for de rammer, som vi har aftalt.

Hos Torp Development bruger vi vores kompetencer og mange års erfaring til at optimere byggeprocesserne, så det bare glider. Vi arbejder med lean baserede processer for at sikre kvaliteten af det udførte. Så vi sikrer at projektet gennemføres til den aftalte tid, pris og kvalitet.

Kontakt os

Er du interesseret eller blot har et spørgsmål, så kontakt os endelig. Vi ser frem til at høre fra dig.